Massasje og Hudterapi

 

 

 

Massasje

 

Formålet med en massasje er vanligvis for behandling av kroppen ved stress eller smerte. En god massasje kan gjøre underverker. Noen ønsker en hardere, behandlende massasje av et bestemt område, mens andre ønsker en avslappende og mykere massasje, jeg kan tilpasse behandlingen etter dine behov.

 

Fordeler med massasje:

  • redusere stress, øke avslapning
  • redusere smerte og spenning
  • forbedre blodsirkulasjonen
  • senking av hjertefrekvens og blodtrykk
  • forbedre immunforsvaret
  • hjelper mot angst
  • produserer også følelser av omsorg, komfort og tilknytning

 

Bare pust, legg skulderen ned ! 

 

Massasje Pris
Aromamassasje ( 25min ) 590 NOK
Klassiks svensk massasje ( 25 min ) 500NOK
Rygg og Nakke 590 NOK
Lymfedrenasje / mage og ben (40 min) - Detox 590 NOK
Boss - Time ( tilpasser seg dine behov - 35 min ) 620 NOK
Kinesiotape (hvis det trengs eller ønskes ) + 35 NOK
Helkroppmassasje (40 min) 800 NOK

 

 

 

 

 

Hudterapi

Forbedrer det ytre utseendet til huden din.

 

 

Ansiktsmassasje

 

Ansiktsmassasje er en kosmetisk behandling som inkluderer bruk av hender eller et verktøy for å massere ansikt og nakke for å stimulere blodsirkulasjonen, fremme avslapning og forbedre hudens utseende. Ansiktsmassasje representerer en foryngende behandling som kan hjelpe deg å oppnå en mer ungdommelig, glødende hudfarge. Inkluder rengjøring av huden.

 

 

 

 

 

 

Gua Sha Massasje

 

Den spesielle behandlingen av huden ved hjelp av en rosenquarz-stein i håndstørrelse gjør at muskelknuter kan trekkes ut og selektivt bearbeides. Massasjeteknikken er enkel: Gua Sha-steinen gnis forsiktig over huden til den blir litt rød. Dette er allerede antydet av navnet på metoden, fordi "Gua" betyr gni og "Sha" står for rødmen av huden som oppstår etterpå. Behandlingen, i kombinasjon med den avkjølende og glatte overflaten til edelstenene, er ment å forbedre blodsirkulasjonen, gi deg et løft av friskhet og en glødende hudfarge. Bidrar til å produsere kollagen, reduserer betennelse og hjelper til med å forme ansiktsmusklene.

 

 

 

 

 

Yoga Ansiktsbehandling

 

Yoga ansiktsbehandling er øvelser som flytter musklene i ansiktet til bestemte posisjoner - på en måte som yoga for kroppen din. Tanken er at å utføre disse øvelsene vil holde ansiktet ditt ser tonet og ungt ut, løfte områder som er hengende og hengende, og trimme år fra ansiktet ditt. De fleste holder spenning i ansiktet, enten det er gjennom ansiktsuttrykk eller for mye tid foran en skjerm. "Alle disse daglige aktivitetene forårsaker mønstre i hvordan vi bruker ansiktet vårt og de spesifikke musklene vi rekrutterer. Face yoga kombinerer øvelser, tøyninger og massasjeteknikker som akupressur for ansikt og nakke.

 

 

 

Is - Gele - Glød

Den avkjølende massasjen stimulerer blodsirkulasjonen i huden din og gir deg en merkbart friskere hudfarge. Hjelp mot hovne øyne, mørke ringer og fine linjer, fordi isglobene jevner ut huden og den kjølende effekten reduserer hevelser kombinert med en gelémaske – flasser av, og etterlater huden rolig, myk og fuktet! Alle hydrojelly-maskene er tilsatt elektrolytter og består hovedsakelig av utvalgte alger. Dette gir umiddelbar og intens fuktighet. Maskene skaper en vakuumlignende forsegling, som muliggjør dypere og fullstendig absorpsjon av de næringsrike ingrediensene. Maskene virker umiddelbart, og gir ikke bare god næring og en lindrende effekt for huden. Det gir også en revitaliserende effekt som gir en naturlig synlig glød.

 

 

 

Meg tid !

Vi starter her med et dampbad på ryggen med nakke- og hodemassasje. Deretter fortsetter vi med et ansiktsdampbad, rensing av huden med en massasje. Gelémaske, arm- og håndmassasje.

Rett og slett guddommelig!

 

 

 

Grønn Peeling

 

Grønn peeling Green Peel, også kjent som urtepeeling, er en intensiv hudpeeling basert på utvalgte urter, enzymer og vitaminer som skånsomt jobbes inn i huden. Er svært godt egnet for pigmentforstyrrelser, rynker, akne og hudskader forårsaket av lys. Det finnes tre ulike behandlingsmetoder som er individuelt tilpasset dine behov:

  • Green Peel Classic er ideell for: storporet og/eller uren hud, rynkedannelse, solskadet hud, arr, hyperpigmentering eller mot strekkmerker (graviditetsmerker)
  • Green Peel Energy er ideell for: uren hud, aldersrelaterte hudsymptomer, arr og pigmentforstyrrelser.
  • Green Peel Fresh Up er ideell for: trett hud som ser sart ut og lette pigmentforstyrrelser.

 

( Kommer høsten 2023 ) 

 

 

Listen Pris
Ansiktsmassasje (30 min ) 450 NOK
Gua Sha Anikstmassasje (45 min ) 590 NOK
Yoga Ansiktsmassasje ( 30 min ) 450 NOK
Is - Gele - Glød ( 50 min) 690 NOK
Meg tid ( 50 min ) 690 NOK
Grønn Peeling ( 50 - 60 min ) 890 NOK

 

 

Vipper/bryn

 

 

 

 

 

 

 

Listen Pris
From bryn 400 NOK
Farg bryn 350 NOK
Farg vipper 350 NOK

 

 

Hvor du finner meg: 

Malviks Fysikalske Institutt , Vikhovlia 1300 , 7560 Vikhammer